Skip to content

Termeni și condiții

Siteul www.alioli.ro este proprietatea La Brasa SRL, persoană juridică română, cu sediul în Str. Sold. Ene Modoran 5B, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul unic de inregistrare J40/6263/2014, CUI RO33208319, e-mail: contact@alioli.ro, denumită în continuare „La Brasa SRL”.

Accesul și utilizarea acestui website se face sub autoritatea termenilor și condițiilor prevăzute în prezentul document. Navigarea pe acest site presupune acceptarea implicită a termenilor și condițiilor de mai jos.

 1. Website-ul www.alioli.ro este un site de prezentare generală a societății La Brasa SRL și a produselor comercializate de către aceasta. Informațiile disponibile pe website sunt actualizate periodic. Cu toate acestea, La Brasa SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele informații eronate sau lipsite de acuratețe. Pentru a evita orice dubiu referitor la acuratețea sau actualitatea informațiilor prezentate, vă recomandăm să vă adresați prin e-mail către La Brasa SRL, contact@alioli.ro.
 1. Alioli este o marca înregistrată proprietatea La Brasa SRL. Toate denumirile produselor și serviciilor și reprezentările grafice ale acestora sunt protejate de lege. Orice reproducere sau utilizare neautorizată ale acestora este interzisă și constituie încălcări ale dispozițiilor legale.
 1. Dreptul de copyright asupra informațiilor prezentate pe acest website aparține La Brasa SRL. Niciun material prezentat sau achiziționat de pe acest website nu poate fi modificat și/sau reprodus parțial ori integral, stocat ori transmis către terți, în lipsa acordului scris al unui reprezentant legal La Brasa SRL.
 1. La Brasa SRL poate actualiza oricând informațiile prezentate pe website sau prezentul document referitor la termenii și condițiile de utilizare, fără o notificare prealabilă în acest sens.
 1. La Brasa SRL nu va fi ținuta responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a navigării pe acest website și utilizării informațiilor prezentate pe website, a imposibilității temporare ori permanente de accesare a website-ului, a unor acțiuni neautorizate ale unor terțe persoane asupra website-ului.
 2. La Brasa SRL nu va fi ținut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a descărcării oricăror fișiere, documente de pe acest website, incluzând, fără a se limita la: eventuale distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care se accesează website-ul, pierderi de date sau altele.
 1. Politica de confidentialitate. Informațiile personale puse la dispoziția La Brasa SRL pentru a accesa anumite informații online sau pentru a vă crea un cont de utilizator, sunt protejate în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001. Prin completarea formularelor online vă exprimați în mod implicit acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal astfel furnizate. În acest sens, autorizați La Brasa SRL să utilizeze aceste date în scopuri statistice, de marketing, precum și pentru a transmite mesaje cu privire la produse sau servicii, campanii promoționale sau orice alte campanii de informare desfășurate de La Brasa SRL. La solicitarea Dumneavoastră expresă, formulată în scris și transmisă către La Brasa SRL la sediul social menționat în preambulul prezentului document, sau pe adresa contact@alioli.ro, La Brasa SRL se obligă să rectifice, să actualizeze, să șteargă sau să anonimizeze datele cu caracter personal ale solicitantului, în mod gratuit, conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 1. Politica de livrare. Timpul de livrare este de 24h – 48h pentru comenzile plasate în timpul săptămânii. Comenzile plasate în weekend vor fi procesate luni. În cazul în care apar întârzieri, vom reveni cu informații și un timp estimat de livrare. Costul transportului este calculat automat de curierul selectat, în funcție de distanță și greutate. Fiecare comandă este preluată de către un operator și confirmată telefonic, după care se va trimite AWB pe email pentru a putea fi urmărit online statusul livrării.

  Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare de peste 1000 lei.

  În cazul clienților care au în istoric comenzi refuzate, ne rezervăm dreptul de a nu expedia comenzile ulterioare decât după plata în avans a acestora.

 1. Politica de retur/anulare. Daca doriti sa schimbati produsul sau sa il returnati, va bucurati de toate drepturile prevăzute de legislația în materia protecției consumatorilor la încheierea contractelor la distanță. În acest sens, consumatorii au drept de retragere din contractul încheiat la distanță în termen de 15 zile de la data livrării produselor achiziționate de pe www.alioli.ro, doar pentru acele produse care nu au fost desigilate ulterior livrării si a caror eticheta nu a fost taiata. Pentru exercitarea acestui drept, este necesar să vă adresați în scris, în termen de maximum 15 zile de la data livrării produselor, societății La Brasa SRL, fie prin e-mail, de la adresa cu care sunteți înregistrat și ați efectuat comanda pe site, fie prin poștă, la adresa La Brasa SRL precizată în preambulul prezentului document. Pentru a fi validă, solicitarea de retragere trebuie să fie formulată explicit și neechivoc, și trebuie să conțină numărul de referință al comenzii, denumirea produselor ce fac obiectul contractului încheiat la distanță, sau orice element care să permită identificarea contractului vizat.
 1. În termen de maximum 15 zile de la data comunicării intenției de retragere, consumatorul are obligația de a returna către La Brasa SRL produsele ce fac obiectul contractului încheiat cu consumatorul, în aceeași stare în care acestea au fost livrate. Consumatorul va suporta cheltuielile de returnare a produselor. La Brasa SRL va returna consumatorului care și-a exercitat în mod legal dreptul de retragere, valoarea bunurilor achizitionate, folosind aceleași modalități de plată utilizate de consumator la achiziționarea produselor. La Brasa SRL nu va restitui costurile suplimentare de livrare in cazul retururilor.
 1. Achiziționarea produselor de pe platforma www.alioli.ro implică furnizarea datelor cu caracter personal solicitate prin formularul de comandă. La Brasa SRL nu va comunica niciunei terțe persoane datele cu caracter personal furnizate, cu excepția acelor date cu caracter personal necesare pentru efectuarea livrării de către curier. La Brasa SRL nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul furnizează date de identificare false ori adrese de livrare eronate. De asemenea, La Brasa SRL nu va livra la alta adresa decat cea specificata in formularul site-ului, odata cu plasarea comenzii. Daca doriti sa modificati adresa ulterior plasarii comenzii, va rugam sa ne contactati la adresa de mail specificata.
 1. Plățile online, utilizând cardul bancar, sunt realizate prin intermediul partenerului nostru, NETOPIA. Securitatea transferurilor este asigurată de utilizarea mediului de tranzacționare 3D Secure. Pentru realizarea plății în acest mod, precum și pentru procesarea plăților, este necesar să furnizați date și informații către partenerul nostru. Detaliile plății, inclusiv numele titularului de card, ne vor fi furnizate de către NETOPIA și noi vom prelucra aceste date cu caracter personal exclusiv în scopul confirmării comenzilor plasate de către Dvs. Mai multe informații referitoare la mobilPAY și NETOPIA găsiți aici.
 1. Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

Prezentul document este guvernat de legea română. Drepturile persoanelor care vizitează website-ul alioli.ro nu sunt limitate de dispozițiile cuprinse în prezentul document, ele completându-se cu dispozițiile legale relevante.