Descriere
VARIETĂȚI
Tempranillo, Garnacha tinta și Mazuelo.
PRODUCȚIE
După selecția fructelor, procesul de producție implică îndepărtarea ciorchinilor și zdrobirea delicată a boabelor. După fermentarea alcoolică și deacidificarea malolactică, vinul este transferat într-un butoi din lemn de stejar alb american (din Ohio) cu prăjire medie. Rioja Bordon Reserva este păstrat în butoaie timp de optsprezece luni, iar maturarea este întreruptă la fiecare șase luni pentru tradiționala mutare din butoi în butoi.
DEGUSTARE
Culoare roșu rubiniu strălucitor, caracterizat prin arome subtile de prăjire, fructe roșii, condimente dulci și o ușoară notă de caramel. În gură, Rioja Bordon Reserva oferă o complexitate de nuanțe, unde lemnul și fructele sunt perfect îmbinate.
ASOCIERE VIN ȘI MÂNCARE
Legume, preparate „la lingură”, carne la grătar sau cu sosuri, fripturi.
PREMII
Medalie de aur, Vinuri Spaniole pentru Asia, Hong Kong: 2006
90 de puncte, Guía Repsol, Spania: 2006
90 de puncte, Wine Advocate (Robert Parker), SUA: 2004
Medalie de aur, Decanter World Wine Awards: 2004
90 de puncte, Beverage Tasting Institute, SUA: 2001
89 de puncte, Wine Enthusiast, SUA: 2006
Medalie de argint, Sélections Mondiales des Vin
Recenzii
Nu există recenzii până acum.