Skip to content

Povestea noastră

alioli-divider-white

Restaurant spaniol Din 2010

alioli-divider

Restaurantul Alioli există pentru că o familie de români nu a putut sta departe de țara natală. Pentru că după opt ani petrecuți în Spania, noi am revenit în București pentru a găti bucate valenciene și andaluze adevărate.

Denia, orașul spaniol cu cele mai multe zile festive, aflat la numai două ore distanță cu barca de Ibiza, cuib de nebunii pentru milioane de turiști în fiecare an, ne-a fost școală și loc de joacă. Aici am învățat tot ce înseamnă gastronomie spaniolă, am aflat care este esența spiritului spaniol și ce trebuie să faci ca să-ți transformi clienții în prieteni.

Din 2010 pregătim preparate spaniole gustoase pe bază de ingrediente aduse din Spania. La noi vei găsi în fiecare zi preparate spaniole gustoase, pește și fructe de mare proaspete, bucate andaluze și valenciene adevărate, vinuri alese și bere spaniolă.

Cei care ne calcă pragul în mod regulat, expați spanioli, vedete și oameni îndrăgostiți de mâncarea spaniolă, spun că noi facem cea mai bună paella din oraș.

Vă așteptăm cu drag!

poveste-rosemary

Alioli la Mediume Rare Cu Adi Hădean

alioli-divider

Poveste cu Jamón tot cu Adi Hădean

alioli-divider

Dacă nu v-ați prins până acum că-s mare fan jamon (nu joacă la Real Madrid, deși uneori ar putea), aflați acum, cu subiect și predicat. Și vă mai spun că dacă vreți să faceți un dar de Crăciun care să pună simțurile și imaginația la lucru, folosiți cu încredere linkul acesta: https://www.alioli.ro/shop. La Finca Alioli a adus un transport de jamon iberico și jamon serrano, ceea ce vă doresc și vouă.

Xmas is about friends&cookies 🎄😊 Astazi filmam editia de Craciun Sănătatea în bucate, cu Adrian Hadean #sanatateainbucate #behindthescenes #Christmasiscoming

Posted by Sănătatea în bucate on Wednesday, December 13, 2017