Skip to content

Taxe și termeni de livrare

Pentru a cumpăra produse utilizând situl web www.alioli.ro trebuie să acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Taxe de livrare

Pentru meniul de mâncare La Finca este necesară o comandă minimă detaliată mai jos și se percep următoarele taxe de distanță:

  • Livrare Gratuită – comandă minimă 300 lei
  • București 0-5 Km – comandă minimă 90 lei și taxă livrare 20 lei
  • București 5-10 Km – comandă minimă 90 lei și taxă livrare 28 lei
  • București 10-15 Km – comandă minimă 90 lei și taxă livrare 36 lei
  • București 15+ Km – comandă minimă 90 lei și taxă livrare 50 lei

Se calculează distanța parcursă de la magazinul nostru din Str. Grigore Alexandrescu 77, Sector 1, Bucuresti, până la destinație.

Se calculează distanța parcursă din restaurantul nostru din Str. Grigore Alexandrescu Nr. 77, Sector 1, București

Pentru Jamon:

  • București – 20 lei prin livrator Alioli
  • Jud. Ilfov – 20 lei prin livrator Alioli
  • Oriunde în România – taxa diferă în funcție de distanță și de greutatea totală a coletelor și este calculată automat de către curierul selectat (Fan Courier sau SameDay Courier)

Pentru Jamon timpul de livrare este de 24h pentru București și Ilfov și 48h pentru restul țării.

Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată telefonic pentru București și Ilfov sau pe e-mail pentru restul țării. În cazul confirmării pe e-mail, se va trimite factură și AWB pentru a putea fi urmărit online statusul livrării.

Odată ce cumpăratorul plasează o comandă pe site-ul www.alioli.ro, acesta consimte să comunice cu vânzătorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii. O comandă este considerată completă în momentul în care aceasta este confirmată. Dacă nu aţi fost contactat în termen de 24h, vă rugăm respectuos să ne sunați la numărul de telefon: 0739 475 551.

În timpul plasării comenzii, cumpărătorul are acces la preț și la modalitatea de plată. Cumpărătorul va primi din partea vânzătorului produsele comandate însoțite de foaia de comandă/bon fiscal sau factură la cerere. Vânzătorul poate cere plata în avans pentru bunurile comandate.

Site-ul www.alioli.ro va colecta datele relevante privind Clientul și comanda acestuia, respectiv nume, numărul de telefon și adresa de livrare precum și tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.alioli.ro

Restaurantul răspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienți și pentru conformitatea Produselor furnizate Clienților.

Restaurantul răspunde pentru rezolvarea oricăror reclamații sau probleme sesizate de Clienți în legătura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea și vânzarea produselor, după preluarea și confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul răspunde pentru acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate.

Toate datele personale transmise către www.alioli.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.