Descriere
Paleta De Bellota 100% Iberica Sancez Romero Carvajal ~ 5 kg + Suport jamon + Cutit special
Maturare min. 24 luni.
Esența și viitorul lui Sánchez Romero Carvajal constă în conservarea istoriei și respectul pentru producția tradițională. Un proces de producție și maturare durabil, care a rămas neschimbat de mai bine de 140 de ani și care, la rândul său, păstrează pășunea și respectă bunăstarea animalelor.
Procesul de realizare a jamonului Sánchez Romero Carvajal este lung și foarte lent. La cei aproape doi ani de care fiecare porc 100% iberic are nevoie pentru a-și atinge deplina dezvoltare la pășune, trebuie să se adauge cel puțin încă doi ani pentru a finaliza dezvoltarea naturală a maturării în cramele centenare.
Sa păstrat aroma originală și autentică a jamonului de Jabugo, punctul exact de întărire și cantitatea de sare, care se traduce prin nuanțe roșii, aroma intensă a ghindei și a ierbii umede și textura rafinată care se topește în gură.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.